first preggy , first baby

Assalam . Nak tanya , baru preggy 6minggu . Boleh ke mandi manda dekat air terjun ? Menjejaskan baby dalam perut tak ? Ad effect pape tak kalau mandi air terjun ?

10 Balas

Seeloknya elakkan dulu sis. Selalu kat tempat air terjun ni, risau ada kencing tikus lepas tu makluk halus banyak, suka dekat ibu mengandung. Saya yang tak mandi air terjun pun ada orang bagitahu ada benda ikut sebab benda tu bau saya ada baby dalam perut.