first preggy , first baby

Assalam . Nak tanya , baru preggy 6minggu . Boleh ke mandi manda dekat air terjun ? Menjejaskan baby dalam perut tak ? Ad effect pape tak kalau mandi air terjun ?

10 Balas

Nasihat dari org tua sy,seri 1st baby menembus 7lapik perut kte (mahluk halus dpt tw kte preggy),be alert ok,,mula2 sy kurang percaya ,,tp masa sy ngandungkn anak 1st mmg sy terkena,pkul 11mlm duduk ramai2 dgn fmly dpn rmh je,,si kunti mengilai trus mak ckp sbb dye dgr bau bby #tu kan lg mandi manda kt air terjun