Baby sembelit

Assalam n hi mommies.. Apa nak buat jika bby sembelit yea.. Bby yak sikit belah pagi, sikit belah petg.. Sikit je, ketul2 .tpi xlah keras sgt..

3 Balas

Anak sy kerap kembung jgk. Sy sapu minyak tropika, buat urutan ILU. Angkat kaki dan lutut baby ke perut, buat kayuhan basikal. Sapu jgk di tapak kaki, dada pelipat paha, bwh telinga Buat ulang² urutan smpi baby kentut. Lps tu dia akn poo dgn byk. InsyaAllah sambil² doa ya

Baby umur brpa.. Bwh setahun ke or ats setahun..

Baby 6 bulan 1minggu