Tarikh duedate 23/12/22

Assalam mommy2 spe sini tarikh due SMA saya tp msih blom ad tanda2 pape.

21 Balas

Saya due date 1.12.2022 dah lepas dah , tak ada tanda-tanda nak bersalin lagi , doktor bagi seminggu lagi klau tak bersalin juga 7hari bulan serah diri 🥲 doa kan saya ye mommy² saya doa kan mommy² semua juga semoga Allah permudahkan urusan melahirkan 🤲🏻 Aminn

1y ago

Aminn, terima kasih ❤️

20/12 due,semlm n hri ni rasa xsdp perut sakit perut n belakang bby mengeras kdg2 dy bergerak jugk...sakit xleh ckp law dy mai sakit tu,berdenyut2 ari2 rasa...xde trun air atau lendir lg...law teruk sakit n mengeras jwbnya kne g hosp jugk ni

saya 23/12 ny…kaki dah mula bngkak..pastu ada jgak braxton hicks..sakit kt ari2..kdg2 jalan pon rasa pedih kat laluan mcm semut ketik tu…

1y ago

due semalam 1.12.2022 , tapi tak ada tanda-tanda nak bersalin, doktor bagi seminggu lagi , klau tak bersalin juga kena serah diri 🥲

Due date sama 23/12 . Tapi kena serah diri 8/12 nnti sbb gdm insulin. Semoga dipermudahkan kita utk bersalin. 🫶🏻 #firstmom

25/12/22 rasa perut makin kebawah & berat sgt. belum ada tanda yang lain. Solat pun dh kena duduk skrg 😭

Saya 24/12 tapi takde tanda selain, kerap membuang, kekadang rasa senggugut, perut mengeras, keputihan bertambah.

Sy due 25/12 masih xde tanda tapi kena passa bersalin nanti 11/12 admit wad 🥹

tk pe tanda2 blm muncul mungkin dh dekat tarikh baru muncul tanda2 tuu

sya 13/12/22 x kluar lgi yg betul2 tanda bersalin 😐 .. risau gak nie..