Tarikh due date : 10/7/2023

Hi Assalamualaikum. Ad yang tarikh duedate sama dengan saya tk ? 😁 #firstmom

28 Balas

02/07 due. Tp skg perut kerap senggugut smpi berpeluh2. Sehari ada 3/4x cmtu. Kena g hsptl dah ke ye kalo cmtu?

sy 12/7 due.. hehe seram sbb ank frst.. tp 21/6 ni kne refer pakar sbb bby kcik. bru 2.1kg 36weeks

due 5/7 hrap keluar awal kalini...klau x kne serah diri 12/7 ...yg dlu kne induce tobat rasa 😖

saya 18/7 , skrg da 35 weeks excited Dan takut2 sikit tp kuatkan semangat hehehhe

10mo ago

saya pon due sama gn sis..doakan saya n baby jugak ye🤗

Kita 9/7, duk pujuk baby keluar 3/7 sama dgn date daddy dia 😅

sy 29.7.23 skrg 33 weeks tp perut kerap mengeras hu2 seram

Sama 10/7. Semoga semua ibu2 dipermudahkan bersalin ya…

9/7 tpi 24 ni da kne admit wad sbb gdm😅

11mo ago

Saye gdm on dc je, stakat ni doc cakap xleh lebih due je.. takde suruh serah diri awal ke apa. Harap baby kluar sbelum due , takmau induce 🥹

4/7. .. btul2 msuk 37 weeks. hrap tubik awal.. huhu

10mo ago

Same 4/7 semoga dipermudahkan smua