40weeks due 28/11/2020

Ada Tak yg sma due tp blm bsalin lagi???Harinie dah msuk 40weeks spttnya due harinie tp baby msih xnk kluar Dr pun dh bgi tarikh serah diri 4/12 nie 😌 hrp dlm tempoh sblm tarikh srh diri baby nk kluar. Mohon doa pmudhkn urusn..

1 Balas

Waa mesti dah selamat bersalin. Baby pun dah besar. Around 2-3 months. Selamat menjdi ibu puan Jaslina. Moga baby semakin sihat & bertambah comel. ❤️ #TAPSupermoms #TAPactiveusers