Barut Baby & Nipple Cream

Assalam mommy2 smua, nak tanya, utk barut baby, mommy beli bpe helai ya? Barut tu kena pakai smpai baby bpe bulan ya? Nak tanya jgk brand nipple cream apa yg mommy2 pakai ya?

2 Balas

Saya punya beli 8 helai satu pun tk pakai 😂 tk perlu pun.. Cukup berbedung jer serious..

4y ago

Cukup letak minyak telon jer utk perut kembung dgn tungku baby.. Nipple cream ckp dgn sapu susu bdn di kwsn puting merekah alhamdulillah berkesan petua org2 tua