barut baby

hi mommy , barut baby biasa pakai smpai berapa bulan ye ..sy pakaikan anak barut tp sllu kelain sbb dah tk boleh ikat ketat, perut dia dah buncit 😅 sy memang tk ikat ketat sbb nak bg dia selesa, tp kalau tk pakai tkut kembung 🤔 sy baby first so beli barut smua comel2 je utk newborn smpai sebulan😔 #musykil #firstbaby #2bulan18hari

1 Balas

ank sy skrg pn pkai barut tkt kmbung jgk..selagi leh ikat sy pkaikn..bby pn start buncit.rasanya lg sbln xmuat dh ni..bby 2b24hri

4y ago

Sya sapu minyak telon jer slps mandi...dan alhamdulillah skrg baby umur 6 bln lebih x penah kembung😊