thalasemia carrier

Assalam mommy2 semua...nak tny ni...ada tak mommy kt sini yg sama cam sy thalasemia carrier(pembawa) yg bersalin normal..means takde komplikasi...boleh share tak?? sy lambat lagi due 1/10/20...tp nak tahu..kot2 ada persediaan awal dan cadangan dari yg berpengalaman..tenkiuu...☺

2 Balas

sy try up status sis ni ea..hrp jika ada yg mmpunyai pnglmn yg sm mcm sis ..blh share pnglmn mereka ngn sis..mg d pmudahkan segalanya..aamiin