thalasemia carrier

Assalam mommy2 semua...nak tny ni...ada tak mommy kt sini yg sama cam sy thalasemia carrier(pembawa) yg bersalin normal..means takde komplikasi...boleh share tak?? sy lambat lagi due 1/10/20...tp nak tahu..kot2 ada persediaan awal dan cadangan dari yg berpengalaman..tenkiuu...☺

2 Balas

Thalassemia carrier slalunye xde la teruk sgt anemia nye.. maybe ade mild anemia kot.. kalau ambil pil tambah darah secara konsisten it shud be ok.. kawan sy thalassemia carrier elok je bersalin normal anak da 2

sy try up status sis ni ea..hrp jika ada yg mmpunyai pnglmn yg sm mcm sis ..blh share pnglmn mereka ngn sis..mg d pmudahkan segalanya..aamiin