1st baby

assalam mommy sume.. nak mntk nasihat sume yg da berpegalaman jadi mommy.. sya pgnnt skr alhamdullilah baby baru 5week6day.. first baby .. ada x makanan yg bole mkn tau x.. mana tau ada yg mommy tau , sya x tau.. boleh share dgn sya.. terima kasih ?

1 Balas

Try google..bnyk info..kadang nak tunggu yg lain komen lambat..sya pun first prgnt..semua sya google..dari implantation bleeding.cramp.gbs.gdm.alahan.week by week..semua tu kena tau awal sebelum kandungan makin membesar..at least bila terjafi..dah tau apa patut nak buat..