Tolong jawab soalan sya wahai mommy" 🥺

Assalamualaikum , haii sya nak bertanya . Ada x mommy yg bila cek tekanan darah ok xpi nadi plak tinggi . Sya rsaulaa sbb doktor akan admit sya ke hospital dgan pakar bila smpai 1hb ni bacaaan nadi masih tinggi . Sya first pregnant belum tau sangat bab nii . Blh mommy" suggest apa sya blh buat untuk rendahkan bacaan nadi

1 Balas

Better admit so doktor boleh pantau kalau ada apa2. Nadi tinggi mesti ada sebab.