Minum air gula

Assalam mommies² smua... Bln depan sy kna mnum air gula...tp nurse xde plak sruh sy berpuasa...ptut ka sy berpuasa mlm tu sblm mnum air gula.. #ingintahu #pleasehelp

22 Balas

ye sis kena puasa start pkl 10 pm smpai pagi esok pkl 8 am amik darah.. lpas amik drh minum air gula.. lepas minum air gula langsung x boleh minum apa2 hatta air masak.. pkl 10 am sambung amik darah lagi kali ke 2.. lepas tu baru boleh makan.. btw saya nurse.. saya rasa nurse tu lupa bgtau sis

2y ago

kalau mengandung d bwah usia 25 tahun mmg xpyh ambik gula...25keatas baru ambik gula..