Minum air gula

Assalam mommies² smua... Bln depan sy kna mnum air gula...tp nurse xde plak sruh sy berpuasa...ptut ka sy berpuasa mlm tu sblm mnum air gula.. #ingintahu #pleasehelp

22 Balas

Mesti kena puasa momy. Dari 10mlm tpi esok dtg awal2 ke kk spaya dpt giliran paling awal and dpt makan cepat. Klau kk sy dia bg minum air masak masa puasa tu.. tpi tktahu kk momy mcm mana.. kalau momy lmbt ke klinik maka lama la momy kena tahan puasa. Sy sblum klinik buka dh terpacak sbb xtahan laparr 😢 Lg2 baby dh besar bila lapar tu dia punya aktif dia smpai kita rasa nk muntah . Moga dipermudahkan urusan momy yaa