Minum air gula

Assalam mommies² smua... Bln depan sy kna mnum air gula...tp nurse xde plak sruh sy berpuasa...ptut ka sy berpuasa mlm tu sblm mnum air gula.. #ingintahu #pleasehelp

22 Balas

Salam IBU2 tumpang tanya..buku pink kena letak lg kat kaunter ambik nombor tu atau kertas putih saja kita ambik letak kat makmal sy lupa tanya..sbb sy pn kali pertama juga kena suruh minum air gula minggu depan ne..

2y ago

Inform kat kaunter pendaftaran yg sis nak minum air gula.Nanti dorg kat kaunter akn bgtau kne masuk kat bilik mana