anak ada thyroid

Assalam mommies semua. Sape kat sini anak ada thyroid? Sblum dpt result, anak kena continue makan ubat. Bila dh dpt result normal pun doktor suruh continue makan ubat selama 3 bulan. Boleh share pengalaman tak mommies2 yg anak ada thyroid? Thank u?

3 Balas

Bpe umur anak sis?

4y ago

Takde pun. Tu yg pelik bila anak pun dpt thyroid. Dah buat check up kat doktor. Doktor kata result okay. Tp doktor suruh jugak continue makan ubat selama 3 bulan utk pantau perkembangan mcm mana