thyroid during pregnancy

Salam dan hi semua. Nak tanya, sesiapa mommies yang pernah kena thyroid ketika mengandung? Risau la.. baru dapat result darah td, bacaan TSH rendah?

2 Balas

Sis mcm mana skrg? Saya pun doc kata tsh rendah untuk 2nd trimester

5y ago

Sekarang sis berapa minggu? Saya pun esok kena tunggu result amik darah. Sekarang saya 23 minggu haritu check TSH rendah, T3 & T4 dlm normal range lagi. Letih kena ulang alik KK and hospital😩

X pernah lg