thyroid

Sy dh 16w hari ni doc review result darah sbb 2 minggu lps doc suspect sy ada thyroid..ada x antara ibu ibu yg sama keadaan mcm sy? Bila pregnant anak keempat baru ada sebelom ini tak pnh ada thyroid..mungkin ada yg pernah berpengalaman mcm ni atau tgh mgalami..

5 Balas

saya masa mengandung anak pertama kena thyroid jnis hypo..sebab kan tak truk..doktor tak bagi apa2 ubat..baby pon ok ja..saya ada nampak bengkak kat leher ..tapi scan takde apa pon..mungkin lemak kot..huhu..

5y ago

Tq sis aamiin , harap begitu juga ... menimpa2 dugaan saya .. saya sedang berserah 😑

Sya pon ada thyroid jgk sblom pregnant lg... alhamdulillah baby sihat. Dah 38w now. Jgn risau klau mkn ubat mcm doc sarankan insyaallah semua ok. Letih skit la kena monitor bacaan drh setiap bln.

Semoga puan dikurnia kan kesihatan sihat seperti sedia kal ... Sama saya pun kene amek darah jugak tadi .... doc takut thyroid sebab dari 1st preegy sampai skg berat tak naik2 78 @ 79 je ...

5y ago

Aamiin1000000x sisss

Sya pn sama..Bru buat buku pink 11 week nurse check ada tiroid..Bln dpn bru nk xray..Risau 😣

5y ago

Die check kt bhgian leher je terus ckp tiroid

Semoga dipermudahkan urusan ibu