bukaan cepat ..

Assalam momie semuaa ada tak petua atau cara nak cepat kan bukaan kita ..bfore due sbb xnak masuk ubat klau bleh.. skg sy suda 38weeks 2days .. due 30hb ni ..

2 Balas

try jln itik sis klau blom ad rse sakit . nt da ad rse sakit contraction tu sis bole bnyk2 kn brjln . bnyk buat krje rumh sblm brsalin pon ok asal kn bkn angkt berat . mcm sapu mop lntai tu xpela lg .

Due kta sama sis. Tanda bersalin xda lagi ni. Tgh sabar menunggu.