Galakkk

Assalam Hi Maaf nak tanya , umur anak saya dah 8 bulan Bolehkh nak bersama dengan suami dah ? . Saya dah bsedia sah , cuma suami saya dia masih takut2 Dan seqiyau sebab masa dalam pantang dia yg hari hari cuci luka saya. . Masa dalam LR dia teman kan , tuu dia takut kot noh 😂 Tapi saya ni la yang galak dah 😆😆😆

9 Balas

galak sungguh laaa bini sapaaa la niii🤣🤣 aslkn lps 100hri tu ok dah. 8bln lama sguh dah tuu😆 tp biasa tang bini yg tkot. suami on ja🤭 la ni trbalik pulak dah. xpa..dia tkot xtkot hang kcau elok la dia on nti.

4y ago

Hahaha , mmg galak laa Dia kata takut tkoyak balik Kesian tgok sakit 😂

Waalaikumussalam, Bagusnya suami sis. Teman dalam labour room, cucikan luka. Bagi saya suami sis tu sangat2 bertimbang rasa. Jadi slow talk lah dengan dia. InsyaAllah, dia akan faham

4y ago

Iyaa , Doc pulak paggil dia tunjuk pulak kepala anak nak keluaq dekat kita punya tut Lagi la dia takut rasa ny hahahah

sy pula x brnafsu lgsung lps ada baby.baby pun dah masuk 9bln..ntahla maybe penat sgt x cukup tido sbb baby mnyusu bdn.nasib jg hubby undrstnding.

4y ago

Sama la , baby saya pun full bf . Tp saya on ja hahahahah

Kte 5bulan baru bersama sis..kte yg takot,tp Cian suami..lme tggu

4y ago

Laki saya kata takut jahitan tbukak balik 😂

blh je sis. kalau ikut 100 hari je pntang dgn suami. hehe

4y ago

Nak buat gena sis , suami saya takut hahaha

on je la...tgu dia nnt puan merana 🤣🤣🤣

Boleh. Sy sbulan lps bersalin dah bersama

4y ago

Yg laki saya pulak takut Kata ny takut jahitan tbukak balik 😂

Bagusnya ada suami yg memahami

4y ago

Dikira normal ka tu hahah

lama nye 8 bulan😂😂

4y ago

Apa kan daya hahaha