JAMU BERPANTANG

Assalam kakak kakak yang dah pernah melahirkan dan berpantang. Saya nak tanya suggestion untuk jamu dalam pantang brand apa ye yang elok dan berpatutan. Saya anak sulung jadi tak biasa dengan jamu dan cara berpantang. Kalau ada yang boleh share pengalaman dan brand jamu saya amat berterima kasih 🥰

1 Balas

Pembetulan, maksud saya bukan jamu untuk makan. Macam minyak panas ke pilis ke macam tu. Brand apa yang elok