Jamu masa pantang

Hi mommy semua, nak tnya masa berpantang nanti memang kena mkn jamu ke? Saya first mom tak pernah ada pengalaman berpantang lagi. Mohon pencerahan.🙂

2 Balas

Tak perlu awak. Bukan kewajipan. Kalau tak pernah makan, seeloknya takpayah cuba. Nanti tak dimakan, membazir. Awak cuma amalkan pemakanan yang sihat, exercise berkala, Insya-Allah sihat walafiat.

11mo ago

okay baikk terima kasih

Ada jamu NR bagus amalkan dia 1set 2 botol.. blh amal waktu bf skali

11mo ago

yeke. nnt sya tgok² dulu mcm mna. tq share