gdm on metformin dan insulin

assalam ibu2 semua..ada yg berpengalaman bersalin awal 2 minggu dri tarikh due sbp gdm on ubat dn insulin ke ?..jom la kongsi cerita masing2..sya skg 34weeks tpi nti 37W 6D dah kena serah diri ke hospital nak kena pksa bersalin sbp gdm on ubat dan insulin..sya nak tau pengalaman ibu2 semua dlm ni kena pksa bersalin menggunakan kaedah induse apa..tq ibu2..smoga kita smua d permudahkn urusan bersalin.. ibuAnak4 skgPregyAnkKe5 firstTimesgkutGDM..

2 Balas

Tmpt saya akan start induce pakai belon.. Depend on progress br start drip

4y ago

ok sis tq ya share pengalaman 😄😄