GDM ON metformin

assalam hai ibu2 smua.... ada tak yg kat sni , gdm on metformin ? ada yg dh kena serah diri 38week ke? sya kena serah diri 38week lagi 2mggu... ubat pun bru kena makan malam ni... jom lah kongsi pengalaman ibu2 smua... ?? #firstbaby

1 Balas

Emm klu tau tak nk serah diri time 38 minggu.. Last baby tak nk keluar kene paksa.. N kene oprate.. Mmg belum Tiba masa nk bersalin. Kt yg siksa.. Huhu.. Doa jerlh bnyk2 moga dibukakan jln dan dipermudahkan.

5y ago

to lah sis... sya pun ada dgr, masuk ubat pun tapi kalau tak buka jalan... kena operate... nak buat mcm mna kan, redha je skrg ni... hehe... inshaa Allah...