Misi mencari susu fm yang sesuai

Assalam ibu,, boleh tak suggest kn susu fm yg sesuai tuk bby 1 bulan lebih,,, saya da banyak kali tukar susu fm, sbb tak sesuai tuk bby sya,, kadang 2-3 hari tak berak ..kesian tengok dia nangis² jee..

1 Balas

baby sy also bgtu sis dulu, 5 hari x berak... pergi emergency, doct suggest tukur sudu fm yg ada 'lac' kat blkg, sbb sesuai utk bayi sembelit... skrg baby sy guna susu similac gold.. guna dr usia 2 mggu smpi smoi skrg dh 6mnth

3y ago

sekarang saya baru tukar susu s-26 harap² sesuai ... kalau tak baru try similac ...tq sis