New Mom Baby First

Assalam hye mommies semua.. Normal ke baby fully bf kerap muntah after bf?? Nampak perut mcm dah kenyang sngt tp dy still nak nyusu..

2 Balas

normal klu bby kerap muntah even dah sendawakan pun.dia kembung tu sbb sya ada nak mcm ni sorang boy dah kenyang pun nak nyusu lagi lepas tu muntah then nyusu lagi

Kembung kot.. Cuba urut perut dia guna minyak baby.. Smpai dia kentut n sendawe.. And biasa lps bg susu kene sendawe kn baby.. Kalau tk mmg muntah..