Baby kembung

Hye mom , nk tanya. kenapa baby kerap kembung ye? Now baby campur fm dngn bf . Dy minum dupro . Ke sbb susu? tp poopoo dy okay je . baby 1 bulan #SeriusTanya

3 Balas

Time df check lekapan. Time bottle feed check kedudukan teat anti colic perlu dipasang dgn betul, mcm saya dulu guna avent response rupanya salah locate lubang anti colic no wonder anak kembung. Then hari2 exercise kan baby bagi dia banyak kentut & berak. Makin kerap buat makin selesa perut dia mcm kita lah kalau selalu kena urut picit mesti sedap je badan. Boleh sapu juga minyak2 yg sesuai or herbal cream as to ikhtiar

boleh jadi sebab susu fm, boleh jadi juga sebab dari susu badan. kena kenal pasti juga apa yg mommy makan

3w ago

apa ye makanan yg boleh sebabkan kembung? Dan susu apa yg okay ? Boleh bagitau tak ?🥹

boleh urut perut baby dgn urutan i luv u & cycling..