Betul ke ni?

Assalam. Hai. Saya lambat period dalam 20hari, hari ni mcm tergerak hati nak check, and dapat result ni..betul ke ni? 🤔 or masih awal utk check?

Betul ke ni?
44 Balas

sy skang 7 hari dah lewat, dah 2 Kali test tapi negetive ☹️ tak macam pregnancy first dulu, Hari ke 4 lewat try test result positive tapi apekan daya miscarriage pulak. tahniah sissz, doakan saye ☺️

4y ago

sis whatsapp sy sis..0142955711

sy lmbat 2hari check . skarang dh 6week . sy sbb kawan2 paksa nak harapkan sy tkde sy nak check sbb sy tk rse pape mabuk & sebagainye . tahu2 dah preggy 🤣

4y ago

dulu sy mcm ni jugak, tapi bila test -ve.. kali ni tak sangka pulak double line. Alhamdulillah

Waalaikumsalam. betul. Dah terang nampak 2 line. Tahniah mengandung. Boleh check minggu ke berapa mengandung kira dari hari pertama last period.

4y ago

Sya dua hari nk period bila sya cek negetif pula x sba kn nk tau resultnya 😁

Alhamdulillah tahniah sis..semoga ibu dn kandungan sihat2 hendaknye..doakan sy dn para ibu yg masih menanti zuriat sndri ya sis..🙏🏻#ttc6tahun

4y ago

amin..terima kasih..Semoga sis dimurahkan rezeki ya..🤗💕

Btul la tu alhamdulillah...sy 1 minggu lewt sy trus check n dpt thu tat im pregnant..klau awk x ykin check kt klinik

Insyaallah betul tu..kalu xyakin buat sekali lagi test.lepas tu check kt klinik plk.btw tahniah 🥳

4y ago

aah..nak pergi klinik dulu..terima kasih wish 🤗

Alhamdulillah thniah sis ..semoga ibu dn kndungan sihat2 hndaknya..doakn sy jugak dpt mcmni ye sis🙏🏻#ttc6tahun

4y ago

aminn

sy hritu lmbt priod 3hri sy cek terang cmnie laa tros g buat bku pink dktr cek dh 6week😅

tahniah sis..confrm dah tu..boleh scan di klinik swasta untuk pasti kan lagi..

4y ago

Alhamdulillah..tu la..nak kena check dkt klinik ni.. tq ya 😁

InsyaAllah positif tu, tahniah ye. 👏🏻👏🏻☺️ #TAPsupermoms

4y ago

aminn..insyaAllah..terima kasih😚