sakit pinggang normal ke?

Assalam gais, Di awal pregnancy memang selalu ke sakit pinggang and area perut?

13 Balas

Normal rasanya... Sy pun rasa mcm tu... Sakit pinggang kalau ddk lama atau jalan lama sgt.. cpt penat.. bahagian perut lak rasa mcm skit2 manja time bagun tido..awl2 pundi kencing penuh mmg rasa sakit sikit...

Yup... Normal sis...sy pun rasa benda yg sama... Ni semua sbb perubahan hormon dan segala2nya pd badan kita... InsyaAllah semuanya ok... Aamiin 🤲💕

Wslm.. Normal sis.. Abdomen ligamen kita meregang sbb bby mbesar n tmbh berat..

Sakit mcm senggugut ke sis? Nurse cakap normal sbb tgah dlm proses melekat.

Normal..sy first tau prgnnt. Mmg skit perut..

Waalaikumusalam normal

normal sis

Normal

normal sis

Normal