kuning baby

Assalam.. Ada tak petua untuk kurangkan kuning bby dalam msa singkat.. Anak saya kuning tinggi (bacaan 290).. Doc ckp sbb ibu darah O+, kuning baby akan tinggi.. Boleh bg cara rawatan yg berkesan tak..?

11 Balas

sy dlu amalkan mandi dgn rebusan daun belimbing buluh NG teh...mndi 2kali sehari setiap hari.. Alhamdulillah ank sy xde kuning..xp PON cek hospital ambik drh semua... setiap pg sy jemur bby atas cahaya sinaran pg sebelum kul 9..dri ank sy..ank buah syarikat.. amalkan MCM tu.. insyaallah...xde kuning.. Alhamdulillah...

3y ago

sy* typo JD syarikat pulak...aduiii🀣🀣🀣