assalamualaikum

Assalal mommies semua.. korang masa hamil pakai skin care x..? Siapa sini pakai hada labo..okay x? Dia xda campuran berbahaya kan Tq respon❤

1 Balas

Saya pakai skincare dan makeup masa pregnant. Tapi bila dah 3rd trimester, kadang2 just pakai mascara dengan foundation dengan lip tint je. Tapi bila ada event galak jugak makeup heavy siap pakai bulu mata palsu. Hahaha. Keluar2 baby boy. Hada labo tak pernah try. Tapi pernah baca random review, skincare korea jepun ni mostly not suitable untuk kulit orang malaysia sebab produk dorang too moisture. Obviously because negara dorang ada 4 musim. So kulit diorang perlukan lebih kelembapan.

5y ago

Sis pakai skincare apa ya sis ❤❤.aah sis... saya pula btul2 malas nak buat apa ..tapi kulit keluar jerawat..takut lak makin teruk..tu nak pakai skincare ..sekurang kurang xlah merebak heue