SKIN CARE utk ibu hamil

aiken prebiotic hydra plus moistueizer ibu hamil boleh pakai x? ada tak yg boleh di pakai?

2 Balas

xpasti la sis.. saya pon ada pakai mosturizer +probiotic jugak sbb kulit gatal.. dr suruh saya bli sendiri kat farmasi.. so saya tanya pharmacist waktu nk bli tu.. tp dia suggest saya brand lain la. so saya pon xpasti brand aiken ni boleh ke x sbb saya pon bukan pakar.. ataupon sis boleh cuba pergi farmasi tanya kat sana

kena tengok ingredients. sis cari ingredients apa yg tak boleh preggy ladies guna, then cross check dgn list ingredients moisturiser tu