intan

Assalaikum mommy semua minta jasa baik semua doakn sya selamat melahirkan Bby ye .semlm bru Msuk wad sakit berulang2 35 weeks 3 ari

12 Balas

Amin...semoga semua dipermudahkan buat sis.sis 35week tu sakit kontraksi ke?

5y ago

Dkt umh sakit kuat smpai ptal sakit main

waalaikumsalam semoga semua berjalan lancar yeaa.. semoga semua baik2 saja

Amin insyaAllah smoge dpermudhkn sgle urusan,,bby & mumy sihat & dwlamat

5y ago

Amin tq sis tapi skrg sakit main2

Waalaikumussalam..sis masuk wad sbb dah ada contraction ke?

5y ago

Aah sis 3 Ari dah rse sakit main2 smlm ptg sakit Sgt smpai ptal sakit main2 blik

waalaikumslm..moga dipermudah urusan bersalin sis

Waalaikumussalam .. semoga dipermudahkan urusan sis ..

Aminn..semoga dipermudahkan segala urusan..

Wslm.. aamiin.. semoga dipermudahkan

5y ago

Amin hrap2 gtulah

Wkslm.. semoga d prmudhkan urusan

5y ago

Amin tgu sakit kuat je nie

Smoga dipermudahkan sis