set berpantang

Assaalam hai semua.. Sy nk tnye set berpantang jenama ape yg ok... Bajet 500 ke bwk.. Sy pregnnt ank pertame xtau sgt pasal set berpantang yg mne ok... Blh korng kongsi...tq

38 Balas

saya kalau pantang suka beli nona roguy dengan tanamera. dua dua ada kelebihan tersendiri. nona roguy lulur. macam tanamera scrub. dua dua lepas pakai rasa sangat fresh. so malas nak fikir beli dua2 je. 😂 tapi kalau yang saya cadangkan tanamera. 😊