selamat tinggal

Aslmualaikom... Disini saya ingin mmberitahu..sy akn mninggal kn group ini..kerana saya bru shaja kehilangan anak syurga sy pd 4/11... Sy mngalami keguguran ... Sy doakan semoga ibu2 ddalm gp ni shat semuany...dpermudah kn urusan bersalin dan shat sepanjang kehamilan... Sy mnta doa kalian mommies utk sy kuat mnghadapi dgaan yg mndtang ni..doakn sy smoge trus istiqamah... Amin...

32 Balas

salam takziah sis...Allah sebaik baik perancang...lepas ni pantang baik², jaga diri...in shaa Allah ada rezeki datang nanti...