mengatasi masalah hb low buat mummy..

Assalamualaikum hai smua mummy².. tila sblm ni hb low 10.5, 10.2, 10.7, sbln gak kne g kk ambil darah cek hb.. tp sejak minum air kotak longan kurma ni td g kk check up perut 31w 4d hb naik 12.0 tau...🥰🥰sape yg ade mslh hb blh la try mnum air ni kot serasi...😊😊 #forsharing

mengatasi masalah hb low buat mummy..
6 Balas

Yeke sis, saya sama mcm sis main atas boarder je 10.8,10.6,10.5 skrg hb 10.2 baru chekcup isnin haritu. Thankyou sis share ilmu ye🌹 moga kita dimudahkan segala urusan amin🤲🏻❤️

2y ago

Aamiin.. cuba try kot serasi..

Kalau baby kuning, ibu breastfeed yg minum ni pun membantu turunkan kuning baby. Sharing pengalaman.

sy pulak 9.8 try mcm mcm..skang 7.8 dh 36 mggu..doc masukkan ubt sbb dh bawah sgt bacaan

2y ago

sis take care ya. makan lebih makanan yang boleh tolong tambah darah.

tq kongsi ilmu 👍🏿

👍