perancang keluarga depo dan darah haid

salam ladies-ii n women-ii 🤣 , sorry inggeris ke laut.. nk tanya ada kat sini ya yang cucuk depo utk merancang kehamilan tu? sy cucuk depo dh 3kali lepas beranak ank second sy.. masa first cucuk tu 7hb7.. 8hb7 haid datang sari lepas cucuk, lama dlm 2minggu tp kuantiti sgt sikit tksampai pon separuh pad yang biasa tu.. sy sebenarnya jarang datang haid lama, selalu 5hr.. paling lama pon 8hr.. pastu 9hb8 datang haid plk 5hr.. bulan 9 tkde dtg haid.. bulan 10cucuk depo pon tkde dtg haid.. pastu bln 11 dtg haid plk 9hb11.. 2minggu jgk.. bln 12 tkde dtg haid, bln 1 datang haid 17hb1.. selama seminggu 2hari.. pastu bln 2 dtg haid 23hb2 selama 2hari.. haid warna coklat merah sikit.. sakit dlm perut.. lepas 2hari haid, 3hari kering lepastu ada plk.. mcm spotting kecoklatan saja 2hari.. kering plk 1hari.. esknya ada plk 1hari.. pastu kering.. normal ke? ke ada kemungkinan sy pregnant plk? i hope not.. cause im not ready skrg ni.. sbb my twin masih 11bulan #SeriusTanya

1 Balas

sya cucuk depo haid 2minggu x habis ii lagi,sblom mngndung haid normal ja 7hari pling lewat , agaknya kesan ubt depo hormon x normal

3mo ago

ooo.. maybe depo tksesuai ngan kita, nati kita tanya misi plk..