Darah apa ya ni?

Assalammualaikum. Sy berkahwin bln 12 tahun lepas. Pernah bersama tapi 'tidak sempurna' krn zakar suami belum masuk ke dalam faraj, setakat kepala sahaja. Air mani pun hanya diluar sahaja. Buat pengaetahun saya baru 2 minggu lepas datang haid. Jadi sekarang bukan waktu2 period saya. Pada jam 4 pagi saya bangun tdo saya lihat dj seluar dalam saya ada cecair kering bewarna coklat (tidak pekat sgt) Adakah ini dikira haid? Sy boleh solat atau tidak? Sy tidak boleh hamil selagi zakar tidak masuk kedalam faraj? Setakat kepala dan air mani diluar yang masuk sedikit (sy tinggikan punggung selepas bersama dalam beberapa minit) #maaf gambar tidak sopan. Tp sy sangat ingin tahu. Terima kasih

Darah apa ya ni?
1 Balas

Lebihan drh period kut.. hurm..🤔kalau sis risau better g klnik chck..tu lg afdhal..

5y ago

Sis try g another klnik tuk 2nd option... G klnik pakar wanita