Pregnant saya 35w6d

Aslm.. Ada tak kat sini yang macam saya ni. Sekarang saya 35weeks6d.. Saya rasa dada dekat tulang rusuk saya ni padat sangat..dan rasa macam benda tekan sampai ke dada.. Nak tunduk pun rasa padat.. Dan misv pun sakit . Dekat ari ari ni rasa ngilu sangat.. Tambah ii lagi masa nak baring dan nak tukar posisi tidur tu.. Nak mengiring kiri kanan tu.. Rasaa macam seksa sangat rasa nya..dgn mis v n ari ari. Ngiluu.. Lps tu. Rasa berat d perut.. Senakk. Ada ke macam saya.. Kalau macam tu baby tu masih tak turun kbawah lagi ke??

1 Balas

Ada.. Baby semakin besar tu. nanti boleh buat growth scan kalau nak tahu perkembangan baby. 😊

2y ago

Macam saya buat di swasta sbb masa tu dah lepas ofc hour, nak ke hospital tak nak tunggu lama, jadi saya ke swasta pada waktu malam. Lagipun masa tu lagi seminggu saya kena masuk wad utk bersalin.