perut megeras

Aslkum.....nak Tanya...usia kandungan Saya da 37 week...perut sy banyak Kali mgeras anak first x taw bila Kita nak bersalin...tapi x ad tanda apa...anak bergerak2 aktif...tapi perut sakit sangat....apa kena buat ye....tolong siapa ad pegalaman macam Saya?

10 Balas

Bergantung pada.bukaan servik.. tpi klu ade pendarahan ke.. keputihan+coklat.. terus ke hospital.. 40minit tu sempat lagi.. sbb sy tahan smpai 4 jam.. bru deliever baby