Pantang hari ke-8 , sakit ari² , perut kembung.

Asalnya saya nk berak. Tpi kluar sikit je. ( Sembelit ) Xpuas rasanya hm. Lpastu terus brasa sakit di bhagian ari² , dgn perut kembungnya.. sakit sgt. Xslesaaa dibuatnya. Mula nk nangis stress smua ada 😭 nak kentut pun xboleh dah mcm lubang bontot tertutup plak. Itu yg xslesa sgt.. ada tips tak. Or ap ap utk buang angin ? Ubat sembelit apa yg boleh mkn ? Klw ubat angin pulak boleh ke makan yg ubat kapur tu?

4 Balas

Makan papaya..mcm sy hari2 lauk sup ayam papaya spnjg berpantang dari anak sulung smpai ketiga, Alhamdulillah hari2 lawas.. Hrp membantu puan 🌹