Kenapa dah tak rasa mual , pening ,sakit perut?

Assalamualaikum nk tanya , emm. Entah la kenapa ttba rsa xsedap hati. Sy perasan sehari dua ni dh kurang rsa mual , nk muntah , pening kepala. Klw tak hari hari mmg letih tak berdaya . Tpi harini mcm biasa je. Boleh bngun mcm biasa siap boleh masak lgi klw x sbelum ni mmg brasa longlai je time pregnant. Lpastu pagi tadi rsa sakit perut bhagian ari ari tu. Sakit sgt. Tpi skejap je. Smpai skrng dh xrsa ap ap . Entah la kenapa hati ni pkir yg negative sgt.. hmm..takut. sy 8minggu lebih. Perut pun xnmpk lgi pun.. #firstbaby #ingintahu #pleasehelp

1 Balas

Before ni dah pernah scan? Ada spotting/pendarahan pape tak?

2y ago

ooo mcmtu. ok terima kasih sis 🥰