Buku pink

Asalamualaikum..nak tnya ibu2 dalam ni...perut berapa minggu ye baru buka buku pink...hari tu sya pergi klinik diorang kata nanti diorang call...dari perut 6 minggu smpai dah masuk 7 minggu still tak call lagi...

71 Balas

sy bkk bku mse 6 week..

Saya buka buku masa 8w

Sy 5week buka buku dah

sebaiknye 10w keatas

Sy bukak buku mse 9w

Sy 11 weeks baru buka 😊

5y ago

Sy dulu pun mcm tu.. hihi.. excited sgt.. 5weeks dh g confirm kat klinik sbb sblm tu sy pnh lost kndungan 4weeks🥺. Selesai test urine dan doktor scan mmg ade kantung, jd doktor trus pesan suh dtg smula nnt 11weeks ke atas, sementara tu dye bg siap² vitamin zincofer 🤗

saya dulu 8 minggu.

saya buka buku 4w

Sy 9week bru buka

Sy 11 minggu baru pergi.

5y ago

Sya diorang kta nanti diorang call untk buka buku...