buka buku pink

hai mommies , nak tanya , okay ke kalau buka buku pink time 13w5d , sbb kk bagi tarikh tu .. takut nnti pegi kena marah pulak dengan diorang , diorang bagi tarikh hujung bulan 3 ni 😅 29/3 untuk buka buku pink ..

1 Balas

Kalau dah ditetapkan bagi tarikh tu kiranya okay la kot sis, sbb dorang yg letak kan. Mcm tmpat saya bukak awal 7/8 mggu dah kne bukak. Kk tmpat saya seblum 12 mggu kne bukak. Takpe sis dorang dah bgi kita ikutkan aje. Moga dimudahkan segala urusan ye🤲🏻