just tnya

Asalamualaikum..maaf bertanya sy ni seorang yg berbadan besar..berat sy melebihi 150..kalian rasa sy blh mengandung ke??,sbb suami sy betul2 ingin kn anak

47 Balas

Boleh tak ada yg mustahil jika Allah berkehendak. tapi sebaiknye sis kene mkn makanan seimbang dan bersenam. Jalankan cara hidup sihat, klu berat turun, inshallah senang nk mengandung. Salah satu punca susah hamil blh jadi berat berlebihan. Hari tu ada tgk tanya dr.imelda..