Dupbaston pertama kali beli

Asalamualaikum sis sya nk tnya ada tak yang pernah minun ubat penguat rahim bolh kongsi cara minum nya mcm mna #ingintahu #firstbaby

Dupbaston pertama kali beli
15 Balas

awk beli tu mmg doc yg suh beli ke ataupun awk pndai2 beli sndiri ye? klau doc sruh beli mesti la dia dh bgtaw brp biji awk kna mkan.. sbb stiap keadaan org xsama, tp klau awk pndai2 sndiri beli nt jd apa2 dgn kandungan awk tanggung risiko sndiri sbb ubt ni xbole mkan tnpa description doktor.. doktor kna tgok kandungan awk dlu mcm mna, ap msalah awk

doctor saya sarankan 3 kali sehari. saya amik setiap 8 jam. dan cucuk setiap hari isnin. Amik dari week 5, skrg dah week 12 alhamdulillah. Ikut doctor ya. Sbb masa saya dah consume pun bleeding 2kali sbb tu tambah injection seminggu sekali

better makan atas saranan doctor. I first time makan Dr prescribe 3biji x 3 kali sehari sampai amount bleeding lesser pastu 1biji x 3 kali. sampai bleeding dah stop pastu 1 biji setiap hari. sy makan hampir sebulan..

Sye baru dpt malam tdi.. Hari pertama doc suh makan 1biji 3kali sehari.. Hari seterusnya baru 1biji 2kali sehari.. Sye keluar spotting skit mlm tadi.. Harap semuanya ok.. (6weeks)

pernah makan ..masa awal hamil 4w..makan sebiji sehri...pastikan perut betul2 dh diisi maknann ya..kalau tak akn rse pening,kembung,loya dan nak muntah...ini penglmn sy😊

Setiap org x sama sis,tgok pada keadaan rahim masing2 yg diperlukan dos,ada yg 1 bji ja,ada yg memerlukan lebih 2 bji,mmg sis kena refer doc utk tentukan…

3y ago

betul sis..mcm sy pakat suh mkn start 6 mggu hingga 20 minggu..2 bji 2 kali sehari

msa sy 1st trimester, sy ambik ubat ni 2biji stiap 6jam smpai la 13wks sbb ada kluar calitan cklat.. syukur alhamdulillah skg sy da 35wks

sy kuar spotting masa 6w..so doc bg ubat duphaston ni..makan 1 biji sekali, 3x sehari dlm seminggu 😊

3y ago

sy spotting on off....doc xbg ubt ape2 pn ..last skali bleeding...terus keguguran...

sy doc suruh makan 2biji 2x sehari..setiap kali tca dkt o&g doc akn bg stok unk 2minggu..

saya 9w bleeding.. mkn sehari sekali.. alhamdulillah.. now dah 25w