Dupbaston pertama kali beli

Asalamualaikum sis sya nk tnya ada tak yang pernah minun ubat penguat rahim bolh kongsi cara minum nya mcm mna #ingintahu #firstbaby

Dupbaston pertama kali beli
15 Balas

Isi ada 20 tapi 10 tu mcm ad bela kt tengah tpi yg 10 tu bulat jk

sorry saya nak tanya, kenapa ya sis beli ubat ni? doktor suruh ke?

3y ago

tulah sis, biasanya doktor yg suruh belikan. Dan mesti doktor dah explain berapa dose kena ambil sebab ubat ni setiap org tak sama dose dia. Tak boleh suka2 beli makan cam tu

doc suruh makan 1biji 3x sehari sampai habis ubt tu

Saya baru 11minggu sis 😊

xpernah mkn