Nak tahu gender🫢

Asalamualaikum Semuaa.Nak tanya semalam saya 20minggu 2hari sy p scan gender kat klinik pstu nak tnyalaa klau result mcm ni betul ka boy🤭🤭🤭

Nak tahu gender🫢
6 Balas

Saya tadi scan 18wks tpi doktor kta tali pusat dok celah kelengkang so susah nak tgk gender Tpi doktor teka girl.. sy syukur je laki ke pompuan yang penting sihat dan sempurna akal dan fizikal, sebab 13tahun penantian utk seorang ni…

Macam saya doktor tunjuk yang warna, tali pusat jadi warna biru. Jadi tak tertukar kalau lelaki, sebab kita dah nampak kedudukan tali pusat.

1y ago

Doktor tunjuk yang warna. Dari situ boleh nampak kedudukan tali pusat.

kalau dah klinik scan mcmtu, mcmtu lah. doktor lagi expert kan huhuhuhu

Ye bby boy tu

btul lah

boy