selesema ke?

asalamualaikum mommy’s.. ada tak sepa2 anak pernah kena selesema/hidung tersumbat/berkahak? I tak pastu if anak i ne selesema ke tak. hidung dia sentiasa ada taik hidung, kadang bila dia main dengar mcm ada kahak kat dada and kadamg time tidur rasa mcm pernafasan dia berbunyi mcm bersiul kadang2. tapi dia tak demam. tak running nose/ takde hingus. mcm mna nak tau if anak kita tu kena flu/selesema?

2 Balas

Always cuci hidung dye ye sis.n makesure msa susu tinggikn sikit position.beware jgn bg trsedak klaw blh.bby brpa month?? If bwah dri 4m.normal bunyi cmtu.tp klaw teruk.better jumpa doc ye

4y ago

Alhamdulillah..most wc sis🤗