selesema

asalamualaikum mommy’s.. ada tak sepa2 anak pernah kena selesema/hidung tersumbat/berkahak? I tak pastu if anak i ne selesema ke tak. hidung dia sentiasa ada taik hidung, kadang bila dia main dengar mcm ada kahak kat dada and kadamg time tidur rasa mcm pernafasan dia berbunyi mcm bersiul kadang2. tapi dia tak demam. tak running nose/ takde hingus. mcm mna nak tau if anak kita tu kena flu/selesema?

1 Balas

Sama mcm anak saya la sis. Tapi taktahu dia selsema ke tidak.